Wilgo L'Isle

Kent 19 personen

WONTTELL
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Wilgo L'Isle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilgo L'Isle heeft 17 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke school.

  Het was een leuke school. Ik kan mij Benno, Brian, Walter, Marvin, Patrick, Sandra Pengel, Karin, Louisa, Rita, Antonio, Mario, Leo, Leonie, Jerrel en Ferry Hubert nog herinneren. Ferry, Brian en Walter waren mijn goede vrienden. Ik spijbelde soms, omdat ik bang was voor de tandarts en had soms gewoon geen zin om naar school te gaan. Mijn zussen zaten ook op deze school en we woonden ook dichtbij school. Deze tijd zal ik nooit meer vergeten. Het was fun!

  Daniel Schut school (De start), 1974

  Ik vond het een saaie school.

  Ik vond het een saaie school. Ik ging vaak om met Ronald, een Chinese meisje Millin en met Petra Reitsema. Petra Reitsema had 2 papegaaien die konden praten. Ik vond het toen erg interessant die tijd. Ik had niet echt veel vrienden op deze school. Ik kan mij wel herinneren, dat ik bang was voor water en vaak niet meeging naar zwemlessen. Ik kan mij ook nog iets herinneren van een jongen Richard Kappen. Ik ging met hem om en mijn zus Helga ook. Meer weet ik niet. [UPDATE:] Richard Kappen had contact met mij opgenomen.

  Helmersschool, 1978

  Ik weet niet zoveel meer, maar het was een leuke school.

  Ik weet niet zoveel meer, maar het was een leuke school. Ik ging vaak om met Michel Moreno, Dicky (Joodse jongen), Ariadne, Remco Nieuwenhuizen, Cor bakker en Franko Verhoeven. Franko en ik waren de beste hardlopers op school. Mijn meester was: KirchHof. Hij was een toffe meester. Volgens mij heb ik in de 5de en de 6de klas gezeten op deze school. Als mij iets weer te binnen schiet dan update ik mijn profiel.

  Marius Bauer school, 1980