wilbert zuylen

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilbert zuylen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  wilbert zuylen heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  HTS Bouwkunde; mijn beste vrie...

  HTS Bouwkunde; mijn beste vriend, Hank Ras, leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt zoals Jan Tholen, Kees Kemps, Kees Tuip, Jack Zegveld; onze reis naar West Berlin in'69, met Feijen als begeleider. Gedurende mijn stage jaar in '69 heb ik gewerkt op het buro van Pascal van Hapert in Eindhoven en op de bouw van het ziekenhuis in Geldrop. Heb het laatste jaar meegemaakt op de Vincentius Laan, toen naar het nieuwe gebouw. Heb veel getoept (kaartspel) maar ben het helemaal vergeten. Heb nog een volleybal tournooi gewonnen met een team van de HTS.

  2003, wilbert zuylen

  Mijn beste herinneringen zijn ...

  Mijn beste herinneringen zijn die van Kitty, die eerst ontmoete bij de dans les, en toen weer bij de natuurkunde bijles bij Van Hees. Ook leuke jaren gehad tezamen met Hugo Sleegers, Bart Martin en Hans...Meegedaan aan het toneel en blij met dansles bij Van Vuren. In '65 hebben we nog een leuk feest georganiseerd , ik geloof bij het tezamen komen met het Catherine Lyceum.

  2003, wilbert zuylen
  ?