Wilbert Kroon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilbert Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Wilbert Kroon heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een heerlijk onbezorgde tijd. ...

  Een heerlijk onbezorgde tijd. Kan me nog veel namen herinneren: Ron van de Berg, Paul de Maaier, Huub van Iersel, Ruud Visser, Jan Hesp, Evert Geurts, Wim IJsselmuiden, Rene Postma, Ans Kenter, Ans Stricker, Rosanta Chinaloi, Annemarie? Heeuwkemeijer, Bernadette Mascini, Carla Vial En natuurlijk last but not least de leraren Schaeffer (laatste 2 jaar) en Walter. Hoofd van de school Tervoort Slagbal op het schoolplein, met de rubberboot varen over de vaart, zwemmen op het strandje bij het Nieuwe Meer en nog veel meer leuks. Ben ook nog semi-professioneel misdienaar geweest in de kerk naast de school. De gewone mis deed ik als vrijwilliger, voor de bruiloften kreeg ik betaald, meestal door de bruidegom!

  2003, Wilbert Kroon

  Hele leuke tijd gehad. Hoogtep...

  Hele leuke tijd gehad. Hoogtepunt misschien wel het reisje dat we in het laatste jaar maakten per boot naar Antwerpen, via Albertkanaal naar Maastricht en via Venlo weer terug naar Rotterdam.

  2003, Wilbert Kroon
  ?