Ontdek PLUS

Wil van Pelt

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Wil van Pelt en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Wil van Pelt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Helaas maar 1 jaar hier gestudeerd: geschiedenis/aardrijkskunde.

    Helaas maar 1 jaar hier gestudeerd: geschiedenis/aardrijkskunde. Achteraf te beschouwen als 'valse start'. Daarna meteen maar gaan werken, tot volle tevredenheid.Favoriete herinneringen zijn: het introductiekamp in... (bij Tilburg)en het pendelen met de trein. Vaste reismakkers: Leon Smolders en twee Bergen-op_zoom'ers/Roosendaal'ers. Leuke colleges: Terlingen en T.. (ook wel genaamnd het 'duo T & T' voor cartografie. Herinner me nog heel goed Gielen, kon zo ouit de ougheid weggelopen zijn met zijn blote voeten in sandalen. Hij gaf overigens ook 'Oudheid' (Assurbanipal, Gilgamesj enzo). 'Middeleeuwen' van Bot, Nieuwe Geschiedenis van V.d. Horst (?). Tijdens Nieuwste Geschiedenis geleerd dat je niet 'Lenin' zegt, maar 'Jenien'. Van aardrijkskunde herinner ik me bijna niets, op de legendarische Continental Drift na.

    Moller Instituut / lerareno..., 1975

    Tekenen/handvaardigheid van Wuisman.

    Tekenen/handvaardigheid van Wuisman. Heerlijk naar buiten, in een droge sloot liggen tekenen. Hij haalde zelfs creatieve gaven in je naar boven, waarvan je niet wist dat je ze bezat! De lessen van Cornelis, die zo ongeveer het meest lugubere lokaal was toebedeeld, dat de school rijk was: in de kelder. Hij had het echter zodanig 'aangekleed' met allerlei curiosa, dat het er haast gezellig was. De sportdagen (buiten en binnen), de sinterklaasvieringen, de stuntdagen, de kar van 'de Fes'. En als absoluut dieptepunt: het gymlokaal met dat vreselijk enge wandrek, waar geen vertikale latten in zaten, maar touwen! O wee, als de tijd weer was aangeboken dat het 'wandrek naar beneden' kwam!

    Nassau scholengemeenschap, 1970

    wil punt van punt pelt @ xs4all punt nl.

    wil punt van punt pelt @ xs4all punt nl.De afscheidsmusical: De tijdmach van prof. Knap. En die verschrikkelijke handwerkles met dat katoenen brei-lapje, wat steeds smoezeliger en buiten-model werd, met die desondanks geduldige handwerklerares. En de jongens maar fijn figuurzagen! Erg leuk dat ik op deze web-site al 1 oud-klasgenootje heb teruggevonden (Arentine). Maar wie weet wat er is gebeurd met al die anderen: de Smoutertjes, Jolanda Beugelaar, Ingeborg Ardon, Rob van Roon, Marti Slingerland, Frank Smit, Derk Thijs, Joke Zwiep, Rens Smulders, Christa Vonkeman, enz enz. Elly van Dam ben ik later nog tegengekomen.

    prinses Juliana lagere school, 1964