Wil Pijl

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wil Pijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Wil Pijl heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Klasgenoten Havo5: Hans de Jon...

  Klasgenoten Havo5: Hans de Jong, Gerrie van Toledo, Ellen Lammerts, Caroline Paape, Helma Dunselman, Arie van Vliet, Ruud v.d. Schaft, Arend Schwab, Peter Mooren,Yvette Schauwaart, Onno Buiter, Maarten Deusing, Paul Baljon,Irene?, Marion?Ruud?,John?,Theo? Docenten: Zinschitz, Rolf, Swinkels, Brand, Kolderdagen waren altijd top. Evenals de optredens georganiseerd door de leerlingenvereniging: Neerlands Hoop, Cuby&Blizzards, Earth&Fire. Eindexamenfeest: Iedereen dronken, behalve de leerlingen.

  2009, Wil Pijl

  Ik zal in de klas bij Gonny, L...

  Ik zal in de klas bij Gonny, Loes, Wijnand Schouten, Rob Moritz, Els Rhemrev, Lida. Heb ook een kunstproject gedaan in de vijfde klas bij juffrouw Heij. Ben nog een keer op een reunie geweest ca. 25 jaar geleden. Had de 1ste 2 jaar les van Juf Jongeneel. Ook zou de directeur gaan trouwen met een juf, wat op het laatst niet doorging. Er werd ook godsdienstles en handwerkles gegeven door de zus van de directeur. Moest helaas halverwege de 6de klas naar Hoogvliet verhuizen. Ik heb daar veel last van gehad, maar t'is uiteindelijk goed gekomen. Trouwens, m'n eerste zoen kreeg ik van Robbie Moritz in een tentje op het grasveld naast de flat waar ik woonde in de Diephuisstraat.

  2007, Wil Pijl
  ?