Wil Overtoom

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wil Overtoom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Wil Overtoom heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hele nieuwe muloschool, die met de 1ste en de 2de klas begon.

  Hele nieuwe muloschool, die met de 1ste en de 2de klas begon. Wij waren dus altijd de oudste!! Ik herinner mij nog heel goed dhr. van Rijn; directeur. Dhr. Weerts en onze duitse leraar Brandt, waar Joke Bliekendaal en ik ontzettend veliefd op waren. We hebben zelfs liedjes over hem gemaakt. Verder had je nog Matthieu v.d. Bos, daar was de hele klas verliefd op. En Dick Gunst, waar ik nog "verkering" mee gehad heb. We hadden ook jongens in de klas die een bandje vormden; Jaap Muys, Ruud de Jong. Hele mooie tijd gehad!

  2004, Wil Overtoom

  Het was maar twee jaar, en ik was erg ver van huis.

  Het was maar twee jaar, en ik was erg ver van huis. Ik woonde in Hellevoetsluis, daar was geen katholieke mulo, en toen heb ik twee jaar bij familie gewoond in Alkmaar. Ondanks de heimwee op den duur, heb ik wel een goede en spannende tijd gehad, als 12 jarige, in zo'n grote stad!! Ik heb nog een poesiealbum met een aantal (meisjes)namen uit die tijd; Annita v.d.Sande, Nel Tames, Ria Kenter, Paula v. Voorst, Lineke Londeman, Greet Hoekstra en Lida Bakker.

  2004, Wil Overtoom

  Ik was altijd wel onder de indruk van de nonnen.

  Ik was altijd wel onder de indruk van de nonnen. Zr. Paul(i)a?,Zr. Theresia? Meester Biemans, die ons tussen de middag pianoles gaf. Eén van mijn vriendinnen was Lilian Spoor, nooit meer wat van gehoord. Jammer!, maar wie weet... Zo zag ik ook de namen van Mary en Gerard Derksen, leuk!!

  2004, Wil Overtoom
  ?