Wil Groot

Kent 8 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wil Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wil Groot heeft 0 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  1e klas juf Spigt en soms juf Rozemeijer, 2e klas juf Schermer, 3e klas meester Olijhoek en ook tijdelijk Dudock; dit was een gecombineerde klas met klas 4 die in De Noodlanding in de JD Pollstraat in een barak was gehuisvest.

  1e klas juf Spigt en soms juf Rozemeijer, 2e klas juf Schermer, 3e klas meester Olijhoek en ook tijdelijk Dudock; dit was een gecombineerde klas met klas 4 die in De Noodlanding in de JD Pollstraat in een barak was gehuisvest. Klas 4 en 5 Bonfrer, 6e klas meester Schoof. De juffen waren erg lieve mensen; de meesters nogal verschillend. Dudock van een opvliegerige bullebak die hard kon slaan. Bonfrer een van het soort waar je je ergste vijand niet eens aan zou toe vertrouwen. De andere leerkrachten heb ik wel echt gewaardeerd en dan met name meester Olijhoek. De favoriete bezigheden waren het knikkeren op het Achterom, scheer en tikkie op het schoolplein, koppen in of tegen het fietsenhok. Vooral het speelkwartier langs de Westerdijk was altijd erg leuk omdat je dan alle ruimte had en ook aan de aandacht van de surveillanten kon ontsnappen.

  2004, Wil Groot

  Bijna alle leerkrachten, incl.

  Bijna alle leerkrachten, incl. de congierge hadden een bijnaam (de Beer, Blubber, Goofy, Flintstone, Pipo, Pukkie). Daar waren ze meestel niet zo blij mee. Achteraf gezien een heel mooie tijd op deze school.

  2004, Wil Groot
  ?