Wil Dekker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wil Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wil Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat in de Klaverstraat.

  Ik zat in de Klaverstraat.Ik herinner me verschillende leraren oa.v.Mourik (aardrijkskunde) Besteman (wiskunde)dan hadden we nog een juf Frans ik weet haar naam niet meer, die liep altijd jankend de klas uit. Namen van klasgenoten zijn: Yvonne Pronk , Walther, Charles v. Veen, Leonie Zwalve, Lenny. Mijn beste vriendinnen waren Yvonne Pronk en Leonie Zwalve zij zaten ook bij mij op de Brederodeschool. In de pauze gingen we altijd een saucijsebroodje kopen bij de bakker op de hoek van de Zonnebloemstraat.Met onze leraar Duits zijn we een keer naar zijn huis in Leiden gefietst.Klasgenoten laat wat van je horen.

  2003, Wil Dekker

  Juffrouw Beks was hoofd van de school.

  Juffrouw Beks was hoofd van de school. Mijn leraren waren juf v.Hasselt, juf Goewie en meneer v.Veen. Mijn beste vriendin was Janet Niessen zij was ook mijn buurmeisje. Ik kan nog bijna al mijn klasgenoten herinneren oa. Wim Souer, Joke v.d.Grijp, Robbie Alblas,Charles v.Veen, Carrie, Christien, Richard en vele anderen. Ik wil graag in kontakt komen met een van jullie.

  2003, Wil Dekker

  Ik kan me onze duitse leraar nog herinneren ik weet zijn naam niet meer maar als hij praatte kreeg hij van dat witte schuim in zijn mondhoeken.

  Ik kan me onze duitse leraar nog herinneren ik weet zijn naam niet meer maar als hij praatte kreeg hij van dat witte schuim in zijn mondhoeken. Hij was in de eerste klas onze klasseleraar en met hem zijn we toen naar Leiden gefiets, want daar woonde hij. Dat was erg leuk maar wel ver weg.Onze aardrijkskunde leraar Dhr.v.Mourik kan ik nog herinneren dat we zij stoel vastgebonden hadden (terwijl hij zat) aan zijn tafel. Deze stonden op een verhoging dus toen hij met zijn stoel naar achteren wilde schuiven sloeg hij achterover. Heel gevaarlijk natuurlijk maar wel heel leuk. Onze juf Frans was een beetje histerisch figuur ging altijd jankend de klas uit als er wat gebeurde. De muziekleraar scheurde een keer de mouw uit een van mijn klasgenoten zijn gebreidde trui grote consternatie natuurlijk. Ik had twee vriendinnen nl. Leonie Zwalve en later Yvonne Pronk. Ik heb wel een leuke maar soms ook moeilijke (betr.leren) gehad.

  2003, Wil Dekker
  ?