wil bronkhorst

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wil bronkhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  wil bronkhorst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  ik 1967 in heerhugowaard komen wonen en ben toen naar de openbare school aan de lindenlaan gegaan, les gehad van juf kevelham die mij beval om met rechts te schrijven (moest met de hand op de rug met rechts schrijven tot mijn moeder op school was geweest,

  ik 1967 in heerhugowaard komen wonen en ben toen naar de openbare school aan de lindenlaan gegaan, les gehad van juf kevelham die mij beval om met rechts te schrijven (moest met de hand op de rug met rechts schrijven tot mijn moeder op school was geweest, want ik ben links en blijf links. later verhuisd met de school naar de couperuslaan daarna naar de taxuslaan en toen naar de van eedenstraat. kan me meester zwaga nog wel voor me halen, hij had ook kleine LEVENDE krokodil mee in de klas genomen, is later geemigreerd naar Tanzania. En op de couperuslaan als je aan het einde van de pauze dicht bij de deur stond mocht je de grote koperen bel luiden. Op de van Eedenstraat werd - in de 6e klas - de stoel onder mijn gat weggetrokken en viel tegen de radiator, gat in mijn kop.

  2008, wil bronkhorst
  ?