Ontdek PLUS

Wijnanda Hoetmer-Middelkoop

Kent 3 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Huizen

  Bekijk het volledige profiel van Wijnanda Hoetmer-Middelkoop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wijnanda Hoetmer-Middelkoop heeft 18 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In mijn herinnering heette de school de Mariaschool.

  In mijn herinnering heette de school de Mariaschool. Zo staat het ook op de rapporten. Alleen de zesde klas daar gezeten. Ik zat in de klas bij juffrouw Baltus. Namen van klasgenoten, Lies en Margeret van de Coterlet, Hanneke Marks, er zaten ook 2 Elsen. (Ik dacht Gersen en van der Veer) en Eveline Haberland. Een klasgenootje, Trudy van Rossem woont bij mij in de straat. Is helaas in augustus 2016 overleden. Pauline, zij woonde op Heideheuvel Eveline van der Ven, Gerda etc. Kwam met de bus om 8.10 aan, maar moest dan van juffrouw Baltus nog naar de kerk komen, ook al was het al begonnen. Liep een keer erg langzaam omdat ik geen zin had in de kerk, dan kreeg ik op mijn kop. (Smoes was de bus was erg laat) Al had ik dan maar de laatste vijf minuten gegaan. Dat was een goed begin van de dag volgens jufrouw Baltus. Kwam in dat jaar veel bij de fam.v.d. Coterlet thuis. Heb sinds jaren al weer uitgebreid contact met Lies.

  Onze Lieve Vrouwe School - ..., 1962

  Naar school fietsen met Trees Baar en Wil van Schaik.

  Naar school fietsen met Trees Baar en Wil van Schaik. Hoofd zuster Theresiana. Vond haar erg streng en zelfs gemeen. Eerste klas dhr. Nagel. Derde klas zr. Electa (die trouw Wienanda bleef zeggen). in de vierde bij juffrouw Visser In de klas bij o.a. Marja Wewer (met haar maakte ik in de 4e klas regelmatig samen huiswerk), Coby van Wijk, Hanneke Marks, Maureen Vos, Annemieke Commu, Lyea van der Zee. Els Gerssen(?), Paula, Beppie, Thea, Marion. Van de docenten herinner ik mij verder juffrouw Huurdeman, mevr. van Gestel, Dhr. Sertons, juffrouw Schulte (alias Kip), zr. Francesco, juffrouw Jansen. Vond de leerkrachten niet onaardig (behalve Theresiana dan) maar probeerde mezelf altijd beetje onzichtbaar te maken. Was erg verlegen in die tijd.

  Catharina ULO MULO, 1963

  Ik heb er een jaar op gezeten en kwam uit Nederhorst den Berg .

  Ik heb er een jaar op gezeten en kwam uit Nederhorst den Berg .Ik trok het meest op met Hanny Diemeer. Ik ken ook nog de namen Marian Okkerman, Margriet Sieverding, Marja Verwey, Thea Kuypers, Bernadette de Wit etc. Marian Okkerman en ik geloof Thea Kuypers hebben mij toen ik met school gestopt was nog een keer opgezocht. De depandance op de Prinsengracht had ook wel wat. Op de foto met maskers staan van links naar rechts: rij1: Trucky Vestering, Héléne Holslag, Marion Stolp, Agnes Lever, Ellen Blokdijk en Joke Grüter. rij 2: Gemma Zonneveld, Peggy de Vroede, Marja Verwey, Frederike Slighter, Hannie Diemeer, Thea Kuypers, Zuster Emanuel. rij 3: Maria Rossenaar, Jackie Gerritsen, Charlotte Bunck, Thea Vogel, Inez Hovius, Hannie Keuning, Marleen Nass, Wijnanda Middelkoop. rij 4: Karin Kooimans, Marian Okkerman, Margriet Sieverding, Bernadette de Wit.

  kweekschool de voorzienigheid, 1967