Ontdek PLUS

Wietse-Jan Landman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wietse-Jan Landman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wietse-Jan Landman heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed op deze school het KMBO.

  Ik deed op deze school het KMBO. Ik zat samen met enkele leerlingen van het BMS en ACS in een grote klas. In het eerste jaar had ik als mentor mevrouw Witjes. Zij ging later weg en we kregen in het tweede jaar meneer De Liefde. We kregen aan het eind van het schooljaar een gedenkboek aangeboden (met dank aan twee oud-leerlingen van de klas).

  ROC ASA Economie Abstede, 1997

  Na het Abstedecollege ging ieder van de BMS/ACS zijn eigen weg.

  Na het Abstedecollege ging ieder van de BMS/ACS zijn eigen weg. Ik ging samen met Esther Mosk naar deze school voor een opleiding Administratief Secretarieel Medewerker. Ik kwam op deze school wel Daniël Brongers tegen. Die deed de opleiding beveiliging. In het begin hadden we een lerares, mevrouw Witteveen, die stonk uit haar mond. Zij gaf tekstverwerken. Verder hadden we dhr. De Voest voor Duits en mevr. Jacobs voor bedrijfsadministratie. De leukste leraren vond ik mevrouw Schelfhout en mevrouw De Vries. Ik vond mevrouw De Laet en mevrouw Witteveen minder. Deze waren of te zakelijk of weer te snel. Er werden helaas geen schoolfoto's gemaakt.

  Gildevaart, 1999

  Ik weet dat ik in de brugklasperiode in de groep van juf Anneleen Arnolds was ingedeeld.

  Ik weet dat ik in de brugklasperiode in de groep van juf Anneleen Arnolds was ingedeeld. Ik had bij Nederlands vrij slechte cijfers. Later toen ik de administratieve kant koos, ging het stukken beter (ik zat toen één jaar bij juf Jenny Sol). Daarna zat ik de laatste twee jaren bij meester Bert Veenendaal en juf Joke Pot. Bert Veenendaal gaf bedrijfsadminsitratie en economie en Joke Pot gaf machineschrijven/tekstverwerken. Zij was heel streng met de puntenbeoordeling (één fout, één puntaftrek). Verder heb ik sociale vaardigheden gehad met meester Peter Schuren. Ik heb daar nieuwe leerlingen leren kennen (zoals Marko van Rooij, Dennis van Rooijen, Kwok Leung Tang. Later kwam Esther Mosk ook bij het laatste jaar).

  Alfonso Cortischool, 1992