Wieteke Hop

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wieteke Hop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wieteke Hop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vanuit Driehuis fietste ik altijd naar Schalkwijk toe,3 dagen in de week.

  Vanuit Driehuis fietste ik altijd naar Schalkwijk toe,3 dagen in de week. Marijke Puts en Marja v.d. Woude woonden in Haarlem en samen fietsten we dan naar school. Leuke meiden waren dat. Marjolein Belledux was een zeer opvallende verschijning. Zij woonde in Zandvoort en was volgens mij lang niet altijd aanwezig. Atie Groen was ook een vriendin van mij. Ik heb haar nog wel eens ontmoet in mijn woonplaats, waar zij nu bij de Gemeente werkt. Er zat 1 jongen bij ons in de klas, maar zijn naam weet ik niet meer. Het schoolgebouw was volgens mij een klein, oud gebouwtje. De leraren hebben denk ik niet zo veel indruk gemaakt, want ik kan mij er weinig meer van herinneren.

  2010, Wieteke Hop

  Hier heb ik ontzettend veel plezier gehad.

  Hier heb ik ontzettend veel plezier gehad. Samen met Katja Vogelpoel en Evelien Tanger. Ook met Wilco Ouwehand, Gertjan v.d. Pijl. Wij waren toch wel anders dan de meesten in onze klas. Wij hadden in IJmuiden op school gezeten en de rest v.d. leerlingen in Sanpoort en Bloemendaal. Dat was goed te merken, maar voor ons geen probleem. Ik kan mij dhr. Kip (Nederlands) nog herinneren. Als je een opstel moest maken had hij het altijd over tentzinnen. Nog steeds geen idee wat hij bedoelde. In de pauze gingen wij vaak tafeltennissen in of vlakbij de aula.

  2010, Wieteke Hop

  Leuke tijd hier gehad.

  Leuke tijd hier gehad. Ik zat in de 1e naast Karin Veldmeijer en later naast Lida Tielman (dat was altijd heel gezellig).Annette Verspuy leerde ik in de 2e kennen, zij is nog steeds mijn vriendin.Katja Vogelpoel leerde ik in de 3e kennen en met haar zat ik later op de HAVO. Ook nog steeds mijn vriendin. Eelco de Boer vond ik een zeer relaxte leerkracht. Peertje de Boer voor Wiskunde (daar begreep ik helemaal niets van), de dhr. Bierling voor Duits(altijd maar rijtjes uit je hoofd leren van de 3e en 4e naamval. Echt stampwerk, maar dat lag mij wel. Engels kregen we van dhr. Walda. Het waren 4 relaxte jaren, daarna ging in naar de HAVO in Santpoort-Zuid (Da Costa).

  2010, Wieteke Hop
  ?