Wies Ronda

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wies Ronda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wies Ronda heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1955 op deze school gekomen.

  In 1955 op deze school gekomen.Bij Zr.Therese-Marie. De laatste klas was bij Zr.Damasa!!.Ging altijd met plezier naar school.Kom op mijn rapport, blauw van kleur ,de namen van Juf Bulte-Zr.Magdalena-Gerard Rossenaar en Juf Dirks tegen.Favoriet in mijn herinnering is Zuster Magdalena die mij (ons) de liefde voor muziek bij bracht.

  St. Catharina school (R.K. ..., 1955

  Begonnen op de Proosdij te Meerssen.

  Begonnen op de Proosdij te Meerssen. Daarna op Watersley. Een geweldige tijd. Met toen alleen de oudbouw. Het oude klooster.Grote zalen.Mijn man ontmoet, in 1969 getrouwd. Nog contact met Thijs Harden,onze eerste "broeder".Mieke en Walter Kramer.Iet en Hub Martens, die nog steeds op Watersley werkt.

  Paulusstichting, 1966

  Van 1963 tot 1966 op deze school geweest.

  Van 1963 tot 1966 op deze school geweest. Een geweldige tijd.Dhr Nijenhuis,fantastische verteller. Juf de Wolf,nog lang contact mee gehad. Juf Bakker , nog steeds contact mee.En natuurlijk de "jongens". Na een echte meidenschool was dit een verademing. Veel geleerd.Vooropleiding ziekenverpleging gedaan , daarna naar Limburg vertrokken voor de Z-opleiding.

  L.A.V.O., 1963

  ?