wies op `troodt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wies op `troodt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wies op `troodt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoe het precies zat weet ik niet.

  Hoe het precies zat weet ik niet.Hoe lang op deze school? Maar ik herken namen als Juffr. Damen en Juff. Op den Oord.En dat van die melk flesjes. Als we voor schooltijd naar de kerk gingen kregen we brood en een flesje thee mee, in een krant gedraaid. Want je moest"nuchter"naar school!!

  r.k. basisschool maria regina, 1957

  Ik herinner me niet zoveel van mijn Haagse scholen.

  Ik herinner me niet zoveel van mijn Haagse scholen. We, mijn 2 zussen en ik zaten op 2 verschillende scholen. Hoe dat kwam weten we niet. Ik herken ook namen van paters waar mijn oudste broer bij op school zat.

  Katholieke basisschool Moer..., 1957

  Veel plezier, in de tweede blijven zitten.

  Veel plezier, in de tweede blijven zitten. Daarna hard werken vooral de laatste jaren HBS-B, maar ook feesten, enorm gezellige klas. Het was een leuke tijd. Kan me niet meer herinneren of iedereen uiteindelijk geslaagd is. Leraren die me zijn bijgebleven: Bulletje, Broer Konijn, Nunnink, Wester, Smitje, van Paassen (vond ik een nare man, heeft me een neurose bezorgd.)en de concierge Alsemgeest die altijd net de deur had afgesloten (weer melden).

  Interconfessioneel Makeblij..., 1963

  ?