Wies je Dijkstra - Spoelstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wies je Dijkstra - Spoelstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Wies je Dijkstra - Spoelstra heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  We kregen hier Franse les van juffrouw Brandenburg ter voorbereiding op de MULO.

  We kregen hier Franse les van juffrouw Brandenburg ter voorbereiding op de MULO. Dit gebeurde na schooltijd. Het leuke is dat ik dus ook op de school van mijn vader gezeten heb: Anne Spoelstra ( zie de jaren 20 plus klassenfoto's)

  2006, Wies je Dijkstra - Spoelstra

  Ik zat een jaar op de Hervormde School in Uitwellingerga ten tijde van meester Nijdam en meester Gaastra.

  Ik zat een jaar op de Hervormde School in Uitwellingerga ten tijde van meester Nijdam en meester Gaastra. Mijn herinneringen staan dan ook bij die school, die samen met de Gereformeerde School de voorlopers vormden van it Harspit.

  2004, Wies je Dijkstra - Spoelstra

  Dit was het mooiste schooljaar van mijn jeugd.

  Dit was het mooiste schooljaar van mijn jeugd. Mijn Pake en Beppe ( Berend en Gertje van der Veen) gingen een jaar naar Amerika naar hun kinderen en wij mochten in hun huis wonen. Buorren 77, later werd dat Buorren 88 Ik kwam uit hartje Sneek en vond het geweldig in dit dorp. Spelen in het hooi, roeien en zwemmen in de sloot, blikspuit spelen bij " it melkfebryk" , je verstoppen onder de grote schoorsteen. Zwemmen bij "de wildernis" in het Prinses Margriet kanaal. Autonummers opschrijven...???? langs de nije dyk. Het enige wat ik vervelend vond was dat de meisjes op hun vrije woensdagmiddag HANDWERKLES hadden en de jongens hadden vrij!!! Woest was ik daarover. Ik snap nu nog niet waarom men dat zo geregeld had. Helaas was het jaar zomaar om. Maar ik heb er een leven lang plezier aan.

  2004, Wies je Dijkstra - Spoelstra
  ?