Ontdek PLUS

Wiepko de Groot

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wiepko de Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wiepko de Groot heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Naar school gaan heb ik nooit leuk gevonden, maar desondanks heb ik goede herinneringen aan de Schakel- en Praktijkschool (later LEAO).

  Naar school gaan heb ik nooit leuk gevonden, maar desondanks heb ik goede herinneringen aan de Schakel- en Praktijkschool (later LEAO). Vooral het jaar bij meester Kees Bos was het leukste wat mij overkomen is. Een schitterende vent. Een leerling onder de leerlingen. Eerlijk is eerlijk, dat was de periode bij o.a. Jan Zuidema zeker niet. De lol die we samen met Keeske Bos hebben beleefd op vakanties is ongeëvenaard. Namen die ik mij zo herinner zijn Koeno de Groot, Lieneke Kiel, Lina Ottens, Tonko Tonkens. Peter Doornbos, Antje Wilts, Johan Kruys, Tammo Lier, Dries Hulst, Jacob Switters, Frits Huizen, Jaap Wedda, Anna Snijder, Hiltjo Brons, Johanna Kuiper en Pia Larkens. Voor meer namen moet ik echt gaan zoeken naar oude schoolfoto's. De tijd vliegt!! De foto is inmiddels gevonden en ik zal hem binnenkort plaatsen op de site!! Na de Schakel- en Praktijkschool ben ik op mijn vijftiende gaan werken bij de Akzo in Delfzijl. Na allerlei functies te hebben bekleedt, ondermeer als postbode, ben ik in 1978 door allerlei interne cursussen Logistiek Medewerker geworden en dat heb ik gedaan tot 2002. Daarna ben ik twee jaar IT-medewerker geweest en sinds 1 april 2007 zat ik door allerlei reorganisaties in een mobiliteitscentrum. Vanuit daaruit werd ik voor diverse projecten ingezet. Met ingang van 1 november 2009 ben ik officieel met de VUT. Wellicht eerder, maar dat ligt aan het aantal vakantie- en verlofuren. In 1975 ben ik getrouwd met Hillie Grissen uit Noordbroek (Stootshorn), welke ik in 1972 heb leren kennen in de Gouden Leeuw te Zuidlaren. Een gigantisch fijne tijd. Lekker uitgaan en los van zorgen!! Samen hebben wij twee zoons, genaamd Marcel en René en zij zijn resp. 31 en 27 jaar oud. Beiden wonen samen. De jongste zoon is op 27 april 2010 vader geworden van een zoon. Mijn grootste hobby is dus voetballen en ik zit als fan van Feyenoord regelmatig op de tribunes van de Kuip in Rotterdam. Verder mag ik graag computeren en fotograferen!! Af en toe uitgaan is ook leuk, maar de echte wilde feesten van vroeger zijn zo langzamerhand wel voorbij!!!!

  Centrale Schakel- en prakti..., 1964

  Ik maakte op donderdag 20 mei 2004 door een vriend uit Veendam kennis met deze site en ik moet zeggen het is op het eerste gezicht een leuke site.

  Ik maakte op donderdag 20 mei 2004 door een vriend uit Veendam kennis met deze site en ik moet zeggen het is op het eerste gezicht een leuke site. Mijn herinneringen aan deze lagere school in Farmsum zullen niet veel verschillen met die van jullie. Vaak leuk, maar ook vaak niet leuk. Namen die ik mij herinner zijn o.a. Minkie Reiffers, Harm Kroes, Sebo Kroes, Auke Dreise, Peter Godlieb, Johan Woldendorp, Jan Jansen, Gerhardus "Broer" Borst, Peter Heslinga, Liesje Kroes, Oktje Kiekens, Ina Kuiper, Ina Steendam, Ineke Spier, Lena Strijbos, Anna Godlieb, Lieneke Ottens, Lieneke Kiel en Rita Smit. Binnenkort zal ik proberen een schoolfoto te plaatsen. Het mooiste voor mij was altijd het speelkwartier. Lekker voetballen in het Borgshof, want dat is mijn grootste hobby. Jarenlang ben ik actief lid geweest van de v.v. Farmsum en ook heb ik vanaf mijn achttiende diverse functies uitgeoefend. In 1964 ging ik naar de Schakel- en Praktijkschool aan de binnensingel te Delfzijl.

  Dalton Ripperdaborg, 1958