Wien Hendriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wien Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Wien Hendriks heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school het 1e jaar was het laatste schooljaar in de Nobelstraat daarna de verhuizing naar de Driesstraat, dependance op de Promenade en leerlingen zoals; Hermi Boosten, Jose Brands, Martie Debye, Adrie Eizema, Ange

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school het 1e jaar was het laatste schooljaar in de Nobelstraat daarna de verhuizing naar de Driesstraat, dependance op de Promenade en leerlingen zoals; Hermi Boosten, Jose Brands, Martie Debye, Adrie Eizema, Angele Eussen, Marielle Keulers, Desire Roijen, Eveline Salden, Rene Schaepkens, Claudine Scheyen, Marc Vervuurt, Caroline Vleugels, Ruud Vliegen, Yvonne Weijenberg, Hans Widdershoven, Sonja Winen, Rene Withag Peter Wijnen en die die ik nog vergeten ben, tijd voor een reunie????

  2004, Wien Hendriks

  Nou vooral de leraren, 4 jaar les gehad van Jo Goenveld.

  Nou vooral de leraren, 4 jaar les gehad van Jo Goenveld. de befaamde meester heetman en Ger Vandebergh en juff Mullenders Helaas heb ik geen les meer mogen hebben van Meester Henk.

  2004, Wien Hendriks

  De school hete indertijd LDS-MDS ook ik heb de verhuizing meegemaakt van de Nobelstraat naar de Drieschtraat.

  De school hete indertijd LDS-MDS ook ik heb de verhuizing meegemaakt van de Nobelstraat naar de Drieschtraat. Ook op lokaties promenade en oliemolen gezeten. Prachtige tijd. Mede door (bijna) allen leuke leraren

  2003, Wien Hendriks
  ?