Wieky Bijlstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wieky Bijlstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wieky Bijlstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Noe noe noe noe bij Juf Van Der Zee.

  Noe noe noe noe bij Juf Van Der Zee. Dit alles om aan het eind van de zesde op te treden in "Het vreemde songfestival" met een hoofdrol voor Wouter van Onzenoort omdat hij op zijn Cito-toets VWO scoorde en dus de slimste van ons allemaal was. Koffie en thee zetten in de zesde en dan rondbrengen en zelf ook gauw een bakkie nemen. Om het vervolgens in een lachbui via de neus door de gang te sproeien. Verder waren de reisjes naar Lunteren fantastisch vooral omdat het dan 's-avond keten was en kijken van wie je een nachtzoen kreeg en tellen wie er de meeste had gekregen.

  Openbare lagere school, 1976

  Zat in RI2 De spreekbeurt van Barbara en Riet(geloof ik) die ons een rondvaart door de grachten opleverde en hun een 10 was wel het hoogtepunt van het jaar.

  Zat in RI2 De spreekbeurt van Barbara en Riet(geloof ik) die ons een rondvaart door de grachten opleverde en hun een 10 was wel het hoogtepunt van het jaar..

  Schoevers opleidingen, 1988

  De "kampeerschoolreis"met Bert en Jet.

  De "kampeerschoolreis"met Bert en Jet. Later het schoolreisje naar Lelystad olv Sjoerd de Vries. Wat een geweldige chaos was dat. Het moorddossier wat we moesten maken voor Nederlands geloof ik. En dan hadden we in de vierde ook nog de gedichtenbundel door ons zelf samengesteld. Ik heb deze nog in mijn bezit. Geinteresseerden kunnen zich melden.

  Wiringherlant, 1982

  ?