Wieger van der Sluis

Kent 1 personen

MARRIED
Woont in Hoogvliet Rotterdam

  Bekijk het volledige profiel van Wieger van der Sluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wieger van der Sluis heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  3e en 4e jaar elektro. In het...

  3e en 4e jaar elektro. In het 3e en 4e jaar op de vrije middagen extra les gevolgd voor vervolg naar MTS. Dit is toen mijn ouders afgeraden door de klasseleraar om toelatingsexamen te doen. Zo ging het vroeger nog. Dus maar gaan werken bij Batenburg BV (nu BAM Techniek vest. Capelle a/d IJssel) en daar op de bedrijfschool en bij de Moerkerkestraat vond men het vreemd, dat ik niet naar de MTS was gegaan.

  2003, Wieger van der Sluis

  De reunie van 1996 vond ik zee...

  De reunie van 1996 vond ik zeer leuk om toch een groot aantal leerlingen terug te zien. Nogmaals bedankt voor het vele zoekwerk naar klasgenoten via de Delta van Dick Baas, Sigrid Baas (Petersen) en Cor van Wijnen. Daardoor kwam ik ook weer met Anita, Foeke Venema, Arie Huisman, John Goossens, Harrij & Bert Mensinga, Cees Smits, Raimond Wissink, Koot e.v.a. klasgenoten in contact. Jammer dat Leen(tje) Langstraat net met een boot uitgevaren was en niet op de reunie aanwezig kon zijn. Ik weet nog goed van de 2e klas, dat je met de liniaal op je vingers wet geslagen door de juffrouw en in de 5e klas werd ik in het ziekenhuis opgenomen voor een blindedarm operatie. Op de foto's van Dick Baas kan ik mijzelf nog goed uithalen ook van de kleuterschool. Ook schoolreisje Brussel weet ik nog wel.

  2003, Wieger van der Sluis
  ?