Bekijk het volledige profiel van Wieger Kuperus en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Wieger Kuperus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Dit was, nu ik zo nadenk, een ...

Dit was, nu ik zo nadenk, een hele aparte tijd. Er waren een paar dingen die in 1997 of er nog niet waren of in de kinderschoenen stonden en in 2002 algemeen gebruikt werden, dat waren: de dvd, de euro, Internet en de mobiele telefoon/GSM. En eigenlijk hoort daar ook de eeuwwisseling bij. Iedereen was bang voor de zogenaamde "milleniumbug". Deze kwam overigens niet. Ik weet nog dat in het schooljaar 1998-1999 (2e klas) het brugklasgebouw verander werd. Tweedeklassers hadden voor een groter deel les in het gebouw van de tweede klassen i.v.m. de verbouwing.

2012, Wieger Kuperus

Sinds 2008 is deze school gefu...

Sinds 2008 is deze school gefuseerd met de Maria Basisschool en kreeg het de naam Vinkenbos. Het was nog de tijd van: de gulden, de videoband, de house/happy hardcore en opkomst van de commerciele televisie. Ouders reden nog in o.a. Opel Kadetts (laatste type), Opel Rekords (laatste type) Opel Vectra's (1e model), Peugeots 205, 305 en 306, Volkswagen Golf 2 en 3, Ford Sierra en Fiesta (2e en 3e model). Het was ook de tijd van het beste Ajax ooit. In 1995, in groep 6, keken we rechtstreeks naar het laatste deel van de wereldbekerwedstrijd Ajax-Gremio. Ajax won uiteindelijk na strafschoppen met 4-3. Daardoor gingen we veel later naar de zwembad, de zwemles duurde nog maar ongeveer 20 minuten.

2012, Wieger Kuperus
?