Wieger Greveling

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wieger Greveling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wieger Greveling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke herrinneringen toen nog in de parklaan, kamp in Oisterwijk, met de Disco.

  leuke herrinneringen toen nog in de parklaan, kamp in Oisterwijk, met de Disco..., op een dag dat de school gekaapt is geweest..verder rondhangen in de buurt, het winkeltje verderop die we massaal bezochten voordat we op het station rond hingen, het pand waar we thee en koffie konden drinken, dit pand is later nog gekraakt door de Hells angels. verder ken ik niet veel leerlingen meer, alleen Mario van Koten waar ik heel veel mee om ging.

  Paulusschool en LOM, 1977

  Lekker spelen op de speelplaats.

  Lekker spelen op de speelplaats... en stiekem tegenover de dependance, in Parkwijk in de pauze door het hek van een speeltuintje daar tegenover ..dit was natuurlijk verboden terein...stiekem roken in de fietsenstalling.

  dr. Jan Hoek school, 1970

  Wijnreis was geweldig daar denk ik nog wel eens aan terug.

  Wijnreis was geweldig daar denk ik nog wel eens aan terug... praktijk leraar Himmelreich met z'n praktijk verhalen. en van Gelder, met z'n leids accent.. geweldig.. en dan de loze uren doorbrengen in de kantine in de kelder Verder zie ik in de lijst van andere leerlingen in die tijd veeeel bekende namen, waar ik in de klas heb gezeten, Rick Maarseveen, Tonny Prinsen, Marcel Blaauw, Edwin Kerkhof ( hier trok ik een beetje mee op ) Kees van Diest, Nicolet leeman, Ellis Clement, Rob Leeghwater, Rob Satorius, etc.etc... zijn er nog andere die foto's hebben uit die tijd bv die beruchte wijnreis ? ik zal zelf niet zo opgevallen zijn, was redelijk een rustige jongen....hield me vaak een beetje achteraf.

  Hubertus Vakschool, 1979

  ?