Wiebe de Ringh

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wiebe de Ringh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Wiebe de Ringh heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Natuurlijk mijn meest favoriet...

  Natuurlijk mijn meest favoriete herinnering het ontmoeten van Eileen, nog steeds mijn levenspartner. Van minder belang, maar toch erg leuk, het basketball met Piet Meijer en Willem Krediet. Verder de leraren; de gymleraar Fred Meyers, Jack Ambriola, die mij met vrouw en kind nog eens aanreed in de binnenstad van Den Helder. Bewondering voor Möller en zeker mevr. De Geus. Zij brachten mij de liefde bij voor literatuur en spelen met taal. Ook Jos Steegstra had in die tijd een behoorlijke invloed op mijn gedachten. Heerlijke tijd op die Pedac, Jan Joustra? En waar is Gerard Bosman gebleven en Liselotte.....??

  2003, Wiebe de Ringh

  Fantastische tijd gehad, missc...

  Fantastische tijd gehad, misschien wel te fantastisch zodat het ietsje langer duurde dan kon worden verwacht. Pim en Pa de Boer, basketbaltoernooien in Groningen en Oldenburg, de feesten in de gymzaal. Margreet, ach Margreet. Jan Noot en de scheikundeleraar die helemaal geen diploma had, maar ons alles kon vertellen over een bierbrouwerij. Die gymleraar, Bouwer geloof ik. Langzaam komt het terug.

  2003, Wiebe de Ringh
  ?