Wia Koers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wia Koers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wia Koers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik begon als juf aan de oude nutskleuterschool.

  Ik begon als juf aan de oude nutskleuterschool. Ik vond het geweldig, net van de kleuterkweek af werd ik hoofdleidster aan deze éénklassige school. Daarna kwam ik aan de nieuw gebouwde school 't Evertaske. Ik heb hem zelf mogen inrichten samen met de oudercomissieleden en het nutsbestuur. Ik herinner me alle kinderen uit die jaren. Een aantal jaren geleden was er een reunie van de Molshoop daar ben ik toen voor uitgenodigd. Ik heb die dag een heleboel oud leerlingen gesproken. Dat was enig. Na mijn huwelijk werkte ik nog 1 jaar in Noordhorn en kreeg daarna een benoeming in Veendam, waar ik ook woonde en nu nog steeds woon. Ik kijk met heel veel plezier terug op die 4 jaren Noordhorn. Ik ben nu net na ruim 35 jaar kleuterjuf met FPU gegaan.

  Noordhorn Kleuter School, 1970

  Ik kijk met heel veel plezier terug op deze opleiding.

  Ik kijk met heel veel plezier terug op deze opleiding. Ik was 18 toen ik akte A haalde en ik heb daarna 35 jaar en 9 maanden in het kleuteronderwijs gewerkt. Ik ben nu net 3 maanden met FPU. Genieten! Jammer dat het echte kleuteronderwijs is verdwenen.

  opleidingschool voor kleute..., 1966

  Ik zat 1 jaar op de Rembrandtschool en in de tijd had ik les van meester Thie en meester Duursma.

  Ik zat 1 jaar op de Rembrandtschool en in de tijd had ik les van meester Thie en meester Duursma. Zijn vriendin woonde bij het voetbalveld in een flat. ij ging soms even naar haar toe als wij buiten sportten. Ik herinner mij Hilda Haayer, Ina Schut, Ciska Schepel en Marijke.

  Rembrandtschool, 1958

  ?