Wendy Vieyra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Vieyra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy Vieyra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier een leuke tijd gehad.

  Ik heb hier een leuke tijd gehad. We hadden een leuke vriendinnen groep, Tina, Mirjam, Simone, we waren ook wel erg close met elkaar en werden daarom ook wel de Lelystedelingen genoemd. We hebben op deze school veel praktijk gedaan, maar ook de muziek les in de school zelf waren ook erg leuk. Textiel van Matie en natuurlijk ons afstudeerproject.

  Randmeer College, 1989

  Ik heb wel heel veel herinneringen.

  Ik heb wel heel veel herinneringen. Ik vond het wel leuk op school alleen de lessen Nederlands (Boef) vond ik verschrikkelijk. De schooldisco was ook altijd erg leuk. En natuurlijk de LSD dag. Jammer dat de vriendinnen die ik op de lagere school had maar ook op de Brug niet meer zie en geen contact meer mee heb.

  christelijke scholengemeens..., 1984

  Wat ik mij nog kan herinneren is dat we in de 5e klas gingen verhuizen naar de Ichtus.

  Wat ik mij nog kan herinneren is dat we in de 5e klas gingen verhuizen naar de Ichtus. Dit vonden we allemaal erg jammer. Het was een leuke school waar we zaten en we hadden liever hier ook de 6e klas gedaan

  Immanuël, 1978

  ?