Wendy Verweij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Verweij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy Verweij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nou ik ben der nog niet vanaf :p zit nu al 5 jaar op deze school, en ut wordt wel tijd dat ik er af ga :P Maar heb wel een hele leuke tijd met me vrienden en vriendinnen.

  Nou ik ben der nog niet vanaf :p zit nu al 5 jaar op deze school, en ut wordt wel tijd dat ik er af ga :P Maar heb wel een hele leuke tijd met me vrienden en vriendinnen. Vooral met Lau!Krys, Nic en Co! Vooral de gymlessen waren erg leuk he Lau :P Sommige leraren zijn echt minder :p maar ik noem geen namen want ben nog niet van deze school af :P Ow ja BTW sorry jongen die ik ooit eens heb gevloerd in de tweede :p me voet bleef haken achter je kruk kon der niks aan doen :p Parijs was wel een van de leukste dingen, ondanks de onwijs lange vermoeiende pijnlijke wandelingen.

  Oranje Nassau College, 1993

  Veel lol gehad vooral bij schoolkamp en de musical (Helga Hunkermans) Met talitha (nog steeds me beste vriendin) en we hadden ook veel lol toen met Manon en Sandra.

  Veel lol gehad vooral bij schoolkamp en de musical (Helga Hunkermans) Met talitha (nog steeds me beste vriendin) en we hadden ook veel lol toen met Manon en Sandra. Ow ja en het eten was afentoe heel erg minder bij schoolkamp (rijst met zout :P) en we hadden een mooi rapport gemaakt voor meester Johan. De favoriete leraren waren van mij toch wel meester Ronald en Annelies van Houten. Voetballen was altijd wel vet en er gebeurde altijd wel leuke dingen in de klas. Jordy wist al alles over seksuele voorlichting :P en het was gewoon een super leuke tijd!

  De Baanbreker, 1993

  ?