Wendy van Leeuwen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  CMV/TRW gedaan, welke een vage, maar toch wel leuke opleiding was.

  CMV/TRW gedaan, welke een vage, maar toch wel leuke opleiding was. Ging 1e jaar om met Nienke en Simone, maar zij hielden het toen voor gezien. Ging daarna om met Ingrid, Ria, Saskia, Regina & Constance. Leuke stage gehad in Frankrijk, alleen was de franse les (facultatief) op school jammergenoeg van het niveau 0.

  Chr. Hogeschool Rijn-Delfland, 1993

  Kwam met veel St-Janners naar deze school.

  Kwam met veel St-Janners naar deze school. Duurde uiteindelijk nog 2 jaar voordat ik eindelijk mijn diploma had. Kan me er verder weinig van herinneren, alleen die heerlijke croissanterie op de Fred staat me nog bij.

  Noctua, 1991

  Proefwerken overschrijven van tweelingzus die in andere klas zat, spiekbriefjes maken bij Delfosse van Geschiedenis en dan gesnapt worden.

  Proefwerken overschrijven van tweelingzus die in andere klas zat, spiekbriefjes maken bij Delfosse van Geschiedenis en dan gesnapt worden. Natuurlijk de Soos op vrijdagavond en dat lekkere kaasstokbrood in het winkelcentrum. Ik ging o.a. om met Tosca. Uiteindelijk geen diploma gehaald dus naar Noctua, zoals de meesten uit mijn klas.

  Sint Janscollege, 1985

  ?