Wendy van Kooten

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy van Kooten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy van Kooten heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De lekker broodjes gezond en mexicano.

  De lekker broodjes gezond en mexicano. De meeste lessen vond ik erg gezellig, maar ook kaarten in de kantine! Na school kwam ik veel bekenden tegen bij Centocor, maar daar ben ik na 4 jaar weg gegaan.

  Van 't Hoff Instituut, 1996

  Ik heb een erg gezellige tijd gehad op de HAVO.

  Ik heb een erg gezellige tijd gehad op de HAVO. Ik heb nog contact met enkele oudklasgenoten. Ik heb ook meegedaan aan de musical "de ware Willem" We hebben veel lol getrapt altijd. Wat ik me nog meer herinner is dat in deze tijd ik een van de eerste meisjes was die een exact vakkenpakket had gekozen.

  Willem De Zwyger College, 1989

  Juffrouw Portengen was absoluut mijn favoriet! Ik vond de schoolkampen ook erg gezellig! Jammergenoeg ben ik iedereen uit het oog verloren.

  Juffrouw Portengen was absoluut mijn favoriet! Ik vond de schoolkampen ook erg gezellig! Jammergenoeg ben ik iedereen uit het oog verloren... De schoolkampen in Drunen! Enorm tof! Ik herinner me ook alle leraren en leraressen nog en het Toneelstuk: Heksen, liegbeesten en wat er mee gebeurde...

  Het Palet, 1982

  ?