Bekijk het volledige profiel van Wendy van Ginkel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Wendy van Ginkel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na de 1e klas ben ik verhuisd ...

Na de 1e klas ben ik verhuisd naar Limburg. Ik kan me nog wel een schoolkamp herinneren, ik geloof op Ameland, dat was echt super gezellig! Ik heb geloof ik nog verkering gehad met Jaap Heida... Grappig om elkaar hier te kunnen zien! Mailen? Zit bij de hete mail. Voornaam en achternaam aan elkaar! Groetjes!

2004, Wendy van Ginkel

Leuke maar in het begin moeili...

Leuke maar in het begin moeilijke tijd. Ik kwam van Friesland en moest maar eerst eens "normaal" gaan praten. Vriendinnen van de 1e jaren Sandra Weijenberg en Marijke Wolters. Laatste jaren Brigitte ? en Nicole. Vooral de laatste jaren veel lol gehad. Jammer dat je elkaar daarna nooit meer ziet. Jeetje, ja, de broodjes met paprika frietjes erin! Het langlaufen in de Ardennen. Bij Friedrichs de les uitgestuurt worden en dan in de kelder verder kletsen!

2003, Wendy van Ginkel

Leuk om 2 mensen te zien die i...

Leuk om 2 mensen te zien die ik ken! Mirjam Bos zat bij mij in de klas en ik kende wel een Milco Weijs (broertje van?), hij woonde bij mij in de buurt (ook bij mij in de klas zie ik net op de klassefoto van 1978, 2e klas). Mijn beste vriendinnen waren Lisette Smid en Irene Goos. Leraren die ik me nog kan herinneren: Wouters, Heidstra (heitekneutel), van Zwol.

2003, Wendy van Ginkel
?