Wendy Stubbe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Stubbe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy Stubbe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb HAVO 4 en 5 gedaan na de 1e Montessori MAVO.

  Heb HAVO 4 en 5 gedaan na de 1e Montessori MAVO. Grote, onpersoonlijke school, zeker na de kleine MAVO. Herinner me meester Colthof, onze klasseleraar, verder niet zo heel veel meer. In de klas gezeten met Marise Valk, Marijke de Vries, Marcelline Hos, Netty Kruisinga, Yvonne Zeldenrust, etc. etc.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1977

  Volgens mij was de Scholekster de kleuterschool, daar zat ik in de klas bij juffrouw Baldal, een lieverd.

  Volgens mij was de Scholekster de kleuterschool, daar zat ik in de klas bij juffrouw Baldal, een lieverd. De 9e Montessorischool was er direkt naast en daar heb ik jaren les gehad van juffrouw Godron. In de klas gezeten met Karin (Caroline!) Neesman (nog steeds mijn beste vriendin), Els van Camp, Sandra Kiljan, Linda Provoost, Greetje Root, Bennie Verheij, Edwin vd. Eijkel (woonde naast de Hema). Ook nog een jaar les gehad van mevrouw Lalk en een jaar van mevrouw van Tussenbroek. Dat was in de 5e groep en dat was echt een janboel. Een jaar niets gedaan. Wel bij haar thuis in Abcoude koekjes gebakken met Karin!

  9e Montessori school De sch..., 1963

  Aan de MAVO heb ik alleen maar goeie herinneringen, heerlijke kleine school waar iedereen elkaar kende.

  Aan de MAVO heb ik alleen maar goeie herinneringen, heerlijke kleine school waar iedereen elkaar kende. In de klas gezeten met Marcelina Veth, Jeff Huisman, Helma Root, Edwin Bijl, Ellen Stend, Gina Nieman etc. etc.

  1e Montessori ULO/Mulo/MAVO, 1974

  ?