Wendy Paans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Paans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Wendy Paans heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke Tijd gehad op het ROC.

  Leuke Tijd gehad op het ROC... In 2000 aan de opleiding voor verpleegkundige begonnen, helaas vond ik (samen met mijn klasgenoten) stappen een stuk leuker!! en dat was natuurlijk niet erg bevorderlijk voor de opleiding... Dus toen uiteindelijk maar een stapje terug gegaan naar de verzorgende IG om vervolgens toch weer te starten met de vp. Wat toen een stuk beter ging. In 2005 geslaagd en nu werkzaam bij de GGZ in Tilburg

  2006, Wendy Paans

  Ik weet er eigenlijk niet zoveel meer van, ik heb er gezeten tot groep 5 en ben daarna verhuisd.

  Ik weet er eigenlijk niet zoveel meer van, ik heb er gezeten tot groep 5 en ben daarna verhuisd... Ik weet wel dat ik Meneer Barghoorn toch altijd wel erg grappig vond !!

  2004, Wendy Paans

  POLEN !!! Was echt super.

  POLEN !!! Was echt super... Altijd moest ik samen met Linda zo lachen om De Kort !!! HOP, HOP, HOP Streetdance hahaha... Ik vergeet het nooit meer... We hadden echt een leuke klas daar, Ik lees nog vaak 'het' schrift waar we op de Walewyc altijd in schreven onder de lessen, daar staat echt de grootste onzin in, hahaha. Ook heb ik de briefjes nog die op school werden geschreven en rondgedeeld !! Dhr. van Wezel was echt tof !! Daar kreeg je tenminste niet zo van op je flikker als je weer eens iets had uitgevreten...Maarja Ook die tijd is weer voorbij, maar met de meeste waarbij ik toen in de klas zat daar ga ik nu nog mee om, dus da's wel super leuk !!

  2004, Wendy Paans
  ?