Ontdek PLUS

Wendy Mels

Kent 0 personen

ASK_ME , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Mels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy Mels heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier een jaar gezeten omdat ik na school nog deels leerplichtig was, was heel gezellige tijd en heel relaxed, tatoos natekenen, handenarbeid en kookles.

  Ik heb hier een jaar gezeten omdat ik na school nog deels leerplichtig was, was heel gezellige tijd en heel relaxed, tatoos natekenen, handenarbeid en kookles... kortom goeie herinneringen aan :)

  vormingscentrum Hoorn/alkmaar, 1994

  Ik heb maar een half jaar hier op school gezeten en ik kan me er weinig van herinneren! Het enigste dat ik me nog kan herinneren is het schoolkamp! Niemand die het kerkhof op ging behalve ik, haha!! En dat op een avond Hugo?? naar de meiden toe kwam en zi

  Ik heb maar een half jaar hier op school gezeten en ik kan me er weinig van herinneren! Het enigste dat ik me nog kan herinneren is het schoolkamp! Niemand die het kerkhof op ging behalve ik, haha!! En dat op een avond Hugo?? naar de meiden toe kwam en zich onder mijn bed verstopte en de volgende ochtend weer weg was! Haha, ja leuk kamp was dat (voor een twaalf-jarige haha)

  Atlas College, locatie O.S...., 1990

  Ik heb niet echt veel herinneringen aan de tijd dat ik er zat! Ik deed de opleiding LKC (Leidster Kinder Centra) maar helaas kon ik hem niet afmaken omdat ik halverwege zonder stageplek kwam te zitten en dan loop je te veel achter om het weer op te halen!

  Ik heb niet echt veel herinneringen aan de tijd dat ik er zat! Ik deed de opleiding LKC (Leidster Kinder Centra) maar helaas kon ik hem niet afmaken omdat ik halverwege zonder stageplek kwam te zitten en dan loop je te veel achter om het weer op te halen! Helaas!!

  Alkwaard College afdeling G..., 1996