Wendy Jacobs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Jacobs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wendy Jacobs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke tijd; met z'n allen op de fiets vanuit Ouderkerk naar Krimpen (met Marieke, Jacky en Marijke), dagenlang Yahtzeeen met Karin, veel op stap met Liesbeth.

  Leuke tijd; met z'n allen op de fiets vanuit Ouderkerk naar Krimpen (met Marieke, Jacky en Marijke), dagenlang Yahtzeeen met Karin, veel op stap met Liesbeth. Schoolfeesten (ik snap niet dat ik ze toen leuk vond), zeilweek (was toch wel een hoogtepunt). Kortom; te veel om op te noemen!

  2003, Wendy Jacobs

  Weekafsluiting (en altijd weer Luv nadoen met Carola en Astrid), schoolreisjes naar de Meene en niet te vergeten Terschelling; thuis op bezoek bij juffrouw Vos, honkballen met meneer Haage, vooraan in de klas zitten naast Desja, musical over het circus (g

  Weekafsluiting (en altijd weer Luv nadoen met Carola en Astrid), schoolreisjes naar de Meene en niet te vergeten Terschelling; thuis op bezoek bij juffrouw Vos, honkballen met meneer Haage, vooraan in de klas zitten naast Desja, musical over het circus (geen flauw idee meer hoe deze heette, maar ik was het slangenmens). Gewoon hartstikke veel plezier hebben met Maureen, Margriet, Patrick, Marcel,Sylvia, Melina en nog veel meer!

  2003, Wendy Jacobs
  ?