Wendy Hulsebosch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy Hulsebosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wendy Hulsebosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke, gezellige kleine Pabo waar iedereen elkaar kende.

  Een leuke, gezellige kleine Pabo waar iedereen elkaar kende. De leraren waren zeer verschillend in hun manier van lesgeven en opvattingen. Je werd meteen in het diepe gegooid met stagelopen. Hier heb ik veel van geleerd. In die 4 jaar zijn er heel wat mensen gestopt en bleef een leuke club over. Ieder jaar op kamp, waar ik meestal ook nog jarig was. Onze musical was zwaar van stof, Shakespaere. Gezongen met Kerstmis voor de hele Pabo. Ik heb nog veel contact met Manon. Zelf sta ik voor groep 3 in Heemstede.

  Pedagogische Academie De la..., 1990

  Onze juf had gitzwart lang haar en schreef zelf een verhaaltje achter in je rapport.

  Onze juf had gitzwart lang haar en schreef zelf een verhaaltje achter in je rapport. Ik had moeite met rekenen en kreeg hulp van de juf.Natuurlijk zat ik bij Sigrid en Wendy Ruigrok in de klas. Op de schoolfoto hebben we allemaal staartjes. Na de 1e klas ben ik naar een andere school gegaan.

  Laurensschool, 1979

  We zaten in de klas met 3 Hulseboschen.

  We zaten in de klas met 3 Hulseboschen.En alledrie ook nog vriendjes! Heel wat uitgevreten met Frankie en Sigrid.In elkaars haar geknipt,vlak voordat de schoolfotograaf kwam.Ik herinner mij de speelkuil en natuurlijk televisie kijken bij juf Ans thuis. Ze is ook getrouwd en wij vormden de erehaag.En natuurlijk juf Joke. Ik weet wel dat mijn vader het grote pakhuis heeft gemaakt en niet Sinterklaas!!

  Kleuterschool de Meerschalk, 1977

  ?