Ontdek PLUS

Wendy deWit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy deWit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontsnapte kikkers uit de zand/watertafel, boze meester Offermans omdat wij alleen maar het couplet van een lied konden onthouden, gekke meester Wassenberg, met z'n allen prikkies halen, kneuterige kinderfeestjes, zenuwen voor de musical in "de zesde klas"

  Ontsnapte kikkers uit de zand/watertafel, boze meester Offermans omdat wij alleen maar het couplet van een lied konden onthouden, gekke meester Wassenberg, met z'n allen prikkies halen, kneuterige kinderfeestjes, zenuwen voor de musical in "de zesde klas", natuurlijk het leuke schoolkamp met een bezoekje aan een stinkende waterzuiveringsfabriek (heel interessant waren de condooms en de maandverbandjes tussen de drollen), alle meiden die verliefd waren op Wilco, alle jongens die verliefd waren op Diana, Koen met een schaar in zijn voorhoofd en nog veel, veel meer! Wie zijn jeugdsentiment met mij wil delen kan mailen naar: wdew apestaartje planet punt nl (emailadres mag niet dus doe ik het ff zo).

  Jonge Wieken, 1978