wendy dejonge

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wendy dejonge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wendy dejonge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de gezellige ochtenden en middagen bij meester roland de bruin.

  de gezellige ochtenden en middagen bij meester roland de bruin. 's morgens ABBA en wachten totdat de meester kwam.de optredens van luv die ik deed met miriam de vries en paola kruidhof.Ik heb bij de volgende leerlingen in de klas gezeten esther de vries,gaby groenberg,marco stehouwer,rogier eekhof,cristelle van capelle,sander prent,baukje maas,jeroen vervoort,marco kluver,paola kruidhof,guanita berlauwt,jose van der burgt,thierney eijskoot,jasper oosterdijk,pieter van tienen,rene van twist, michel dubbelman,suzanne rethans,liesbeth friebel, casper quast,marcel dubbeldam, mirjam de vries, dick bots,eline ophorst, hieke bos,krista van belle,evelien ?, sandra ?,nathalie van boudestein, en sandra van der mijle dit zijn de namen van mijn klasgenoten van klas 5 bij meneer visser juni 1983

  Vest, 1978

  de kooklessen van mevr diemer, nou er ging nogal eens wat in de prullenbakjes van de toiletten.

  de kooklessen van mevr diemer, nou er ging nogal eens wat in de prullenbakjes van de toiletten. een aantal meiden weet ik me nog wel te herinneren zoals anita berrevoets, monique ooyen, simone teunisse, marisa hommerin, sandra cense,karin van der steeg, renate dijkstra, etc misschien weten jullie er nog wel een paar in de toekomst misschien een reünie lijkt me leuk!

  Christelijk Scholengemeesch..., 1984

  ?