Wendy deBlanken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendy deBlanken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wendy deBlanken heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lekker Zaalmink pesten hahaha, en natuurlijk ook juffrouw Pen en Mw Bakker (jaja die vrouw met dat manke poot) geweldige tijd gehad, vooral t laatste jaar toen mavo 4 naar een basisschooltje op de dobbelaan moest.

  Lekker Zaalmink pesten hahaha, en natuurlijk ook juffrouw Pen en Mw Bakker (jaja die vrouw met dat manke poot) geweldige tijd gehad, vooral t laatste jaar toen mavo 4 naar een basisschooltje op de dobbelaan moest. Dat was het leukste jaar! heel klein en dus heel gezellig!

  Veurs College, 1994

  De musical "Alles kidts" waar ik een hoofdrol in had samen met Zefanja! Helemaal geweldig was dat, al was het alleen maar door Juffrouw Wilma die normaal gesproken een engelengeduld had met ons hahaha.

  De musical "Alles kidts" waar ik een hoofdrol in had samen met Zefanja! Helemaal geweldig was dat, al was het alleen maar door Juffrouw Wilma die normaal gesproken een engelengeduld had met ons hahaha

  De Zonnewijzer, 1986

  ?