Wendela van Nes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wendela van Nes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wendela van Nes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De aula commissie , slavenarbeid natuurlijk op de zaterdag , maar het onbeperkt marsen eten en cola drinken in het bestuurshok daarna was een feest.

  De aula commissie , slavenarbeid natuurlijk op de zaterdag , maar het onbeperkt marsen eten en cola drinken in het bestuurshok daarna was een feest. De toneeluitvoering van telemache en de teletijdmachine ter ere van het zoveel jarig bestaan van de school . Hele dagen oefenen en op school rondhangen. Ben nog immer beledigd door de opmerking van de grimeurs dat mijn neus geen schaduwschmink nodig had want die was al groot en grieks genoeg. De brakke noodlokalen waar altijd een vreemd luchtje hing omdat iemand weer iets op de kachels had gelegd . Het eeuwige briefjes doorgeven . Moest laatst in het ouderlijk huis mijn tienerkamer ontruimen en heb met wemoed in het hart de hele correspondentie nog eens door genomen en toen toch maar in de papierbak gedonderd.De Romereis natuurlijk maar dat behoeft geen uitleg en een eindexamenpaket zonder wiskunde waardoor Wietske en ik met in ieder geval 5 tussenuren zaten opgescheept en daar kantine en studieruimte ontbraken hebben we die pakweg 200 uur kletsend in de bieb doorgebracht. Kortom ik kijk er met plezier op terug.

  Stedelijk Gymnasium Breda, 1980

  ?