Wen de Korte

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wen de Korte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Wen de Korte heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Intensieve periode waar goed w...

  Intensieve periode waar goed werd les gegeven om je klaar te maken voor het kappersvak!

  2011, Wen de Korte

  Leuke herinneringen aan Franse...

  Leuke herinneringen aan Franse lerares en er was een ontzettende nare leraar, deze gaf Engels en Spaans. Was een gezellige tijd, heb hier mijn indertijd tijdelijk gestaakte middelbare schoolopleiding afgemaakt.

  2005, Wen de Korte

  Kon het goed vinden met Ronald...

  Kon het goed vinden met Ronald Schreuder, hij hielp mij altijd, als ik gepest werd, omdat ik in die tijd nogal een 'dikkertje' was. Sia (de Bruin-Vermeer), daarmee speelde ik vaak, bij haar of mij thuis, we hebben veel samen geschaatst op de slootjes en de uithof. Speelde bij Tanja (had ook een zusje op deze school) en Monique (mooi lang haar). Voor mij was de school in die tijd, een 'vlucht' omdat het thuis niet fijn was.... De gymleraar, dhr. Kaptein, daar kon het het best mee vinden, hij gaf me altijd een goed gevoel (kan hem nog voor de geest halen, met zijn krullende haren-:) In de zesde hadden we een vervelende meester, hij was dominant en (onredelijk) streng, ik kan me herinneren dat hij Jahove-getuigen was.

  2005, Wen de Korte
  ?