Warrie Bosscher

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Warrie Bosscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Warrie Bosscher heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb slechts één jaar op dez...

  Ik heb slechts één jaar op deze school gezeten met een aantal andere Wagenborgers, zoals Jan Menninga, Elly Boels. Natuurlijk ook met mijn nicht Akkie Meijerhof. Piet Ploeger was toen direkteur van de school. Na de ULO ben ik naar de Kweek in Appingedam gegaan. In '70 ben ik aan een mavo in Aalsmeer gaan werken. Piet Ploeger was weer mijn direkteur. Ik woon en werk nog steeds als natuurkundeleraar in Aalsmeer, maar ik kom geregeld in Wagenborgen en Delfzijl. Ben getrouwd en heb twee kinderen van 27 en 31 jaar.

  2002, Warrie Bosscher

  Heb met een grote groep uit Wa...

  Heb met een grote groep uit Wagenborgen op school gezeten , oa met Arie van Dijk, Jan menninga, Frekie Bos, Trijntje Jansema, Elly Boels en vele anderen. En natuurlijk ook met het meisje waarop ik toen een oogje had: Rientje Nieland uit Nieuw-Scheemda. Het laatste jaar altijd naast Lammert Boven in de schoolbanken gezeten.De leraren waren toen Frens Jonker, Hofman en Bertus Raatjes. Ben voor het examen gezakt en toe naar Woldendorp gegaan. Heb email ontvangen van Flip Moerker. Contact op ************

  2002, Warrie Bosscher

  Vanf 1970 werkzaam als biologi...

  Vanf 1970 werkzaam als biologie-, natuur- en scheikunde leraar. De laatste 10 jaar nog les in natuurkunde. Vanaf aug. 2002 heet de school: Wellant College, vmbo Westplas. In oktober 2000 na 40 jaar dienstverband mijn loopbaan op de Westplasmavo beëindigd.

  2002, Warrie Bosscher
  ?