wang man

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wang man en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  wang man heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was een fijne tijd. Heb mooie ...

  Was een fijne tijd. Heb mooie herrineringen ervan overgehouden. En natuurlijk ""Jessica"", het mooiste juweel dat ik daar ooit ben tegen gekomen. Ben later goudsmid/stagebegeleider geworden bij een Amsterdamse Diamantair.Ook een leuke tijd gehad daar. Inmiddels ben ik een heel andere weg ingeslagen.Run nu een Cafetaria in Purmered. Heb helaas nu helemaal geen tijd meer om lekker achter de werkbank te knutselen.

  2006, wang man

  Tja wat zal ik zeggen ,was een...

  Tja wat zal ik zeggen ,was een mooie tijd. Vrienden waar ik toen en sommige nu nog mee optrok waren: Robert blaauw, Bennie van Dijk, Ruben kist, Mark langerhorst, Simon Wiesehahn. oh ja, en het knikkeren natuurlijk. Dat was toen in. (wagen moet in de koet of met spreuk) hahahah. Ook kan ik mij nog herrineren van die patio volkstuin wat een gekloot was dat. Het leuke nu is dat er weer contacten worden gemaakt via schoolbank.

  2003, wang man

  Zover ik nog weet en kan herri...

  Zover ik nog weet en kan herrineren, een leuke tijd gehad,grote Beukenboom, grote zandbak en verklede grote beer tijdens schoolfeest met koekhappen enz. Ik kan mij nog een meisje herrineren "Danielle kramer" . daar trokken wij mee op (tweelingbroers Wang & Wung). De enige namen van juffen die ik nog weet waren, juf Postuma en juf van Baarn.

  2003, wang man
  ?