Wanda Vervest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wanda Vervest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wanda Vervest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De oude Volt-fabriek in Tilburg.

  De oude Volt-fabriek in Tilburg.. Stan de concierge, en in de kelder flipperen, broodjes eten... wat een rookhol was dat. Mooiste herinneringen toch ook aan het reisje naar Berlijn met lerares Duits, maar ook de vroege ochtenden voor het verschijnen van Argus.

  2003, Wanda Vervest

  Vanuit het noodgebouw naar de nieuwe school, dat kan ik me nog herinneren, net als de soepautomaat.

  Vanuit het noodgebouw naar de nieuwe school, dat kan ik me nog herinneren, net als de soepautomaat. In de brugklas ging ik veel om met Monique (achternaam weet ik zo snel niet meer) en Carina de Wijs uit Terheijden. Later ook veel met Arian Gommers, Penny Ryan en nog later met een groepje waarvan ook Daan de Leeuw deel uitmaakte. Na de Havo (1984) nog een jaartje VWO geprobeerd, maar was niet zo erg gemotiveerd voor wiskunde/aardrijkskunde *lach*

  2003, Wanda Vervest

  Omdat de school op de hoek van de straat was, was ik vaak op het schoolplein te vinden.

  Omdat de school op de hoek van de straat was, was ik vaak op het schoolplein te vinden. Meestal om met de jongens te voetballen, te vechten of te knikkeren, samen met mijn toen beste vriendin Debbie Hinte. Hoewel ik alle klassenfoto's bewaard heb, ken ik niet meer alle namen. Verder herinner ik mij een schoolkamp in Zeeuws Vlaanderen (Hulst in de 5e klas) en het afscheidsfeest na de 6de klas, met bijbehorende voetbalwedstrijd tussen leraren en leerlingen.

  2003, Wanda Vervest
  ?