Walther van der Wel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Walther van der Wel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Walther van der Wel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De sterke hand van meester Baggerman (met zijn opgerolde mouwen en ribbroek en pijp), de infectie met het Queen virus door Tommie Stuut, nog bedankt, ik heb er nog altijd plezier van (ha die Tommie, nu Tom natuurlijk, Tommie met zijn stoere laarzen (ik he

  De sterke hand van meester Baggerman (met zijn opgerolde mouwen en ribbroek en pijp), de infectie met het Queen virus door Tommie Stuut, nog bedankt, ik heb er nog altijd plezier van (ha die Tommie, nu Tom natuurlijk, Tommie met zijn stoere laarzen (ik heb nog een leuke foto Tom!), andere goed vriend Michiel Vos en zijn grote familie en hut in de achtertuin, Angelique vlak naast mij, Anke een jaar hoger, die zeker aardig vond en het verschrikkelijk feit dat ik moest verhuizen in klas 5, de Rijnwijkers die op school kwamen en nog veel meer herinneringen. Enne, Tom, het gaat mij goed, al had ik nooit moeten verhuizen uit Arnhem, ik heb mijn schoolmaatjes erg gemist. Ik heb pas nog de DVD van Queen live at the Bowl gezien en gehoord en Tom, die zou ik met je moeten bekijken. Naarmate ik er langer over denk komen er meerdere herinneringen naar boven. Plaatjes sparen van Grease, sjoemelen bij het behalen van het verkeersdiploma per fiets, de treurige dag dat niemand goed op de kaart van Nederland de provincie´s kon aanwijzen. Voetballen op het schoolplein. De avondvierdaagse, waar ik nog filosofische gesprekken met Michien Vos heb gehad (waar zijn al die Vosjes gebleven?) Marc Paul Vos, met zijn self-made papieren vliegtuigen en Michiel met zijn striptekeningen.

  Prinsesseschool, 1975

  ?