Ontdek PLUS

Walter Vermeer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Walter Vermeer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Walter Vermeer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd! Mail me op wwvermeer et jahoe.

  Geweldige tijd! Mail me op wwvermeer et jahoe

  De Ark, 1977

  Geweldige tijd! mail me op wwvermeer et jahoe ******** De liefste lerares vond ik toch wel mevrouw Stappers ) later getrouwd met iemand die een BMW heeft dat is dan wel weer jammer).

  Geweldige tijd! mail me op wwvermeer et jahoe ******** De liefste lerares vond ik toch wel mevrouw Stappers ) later getrouwd met iemand die een BMW heeft dat is dan wel weer jammer). Die lerares Frans met excentriek kapsel en bril was ook aardig. In de eerste jaren ben ik in eigelijk alleen maar verliefd geweest op tess ravenschot uit B14 zodat ik er verder weinig meer van weet. Tegen beter weten in te lang doorgegaan met een b-pakket (Noordzij op een gegeven moment op mijn vraag of hij mij Wiskunde A of B adviseerde: eh geen van beide). Vandaar maar rechten gaan studeren Nu werkzaam als schadejurist in Rotterdam, getrouwd en twee lieve kindjes Sara (3) en Thomas (1). Ik woon weer in Capelle, mooie plaats hoor Dorsman.

  Comenius Coll, 1984