Wally Hof

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wally Hof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wally Hof heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Grote potkachels waar je achter kon kruipen (ook tijdens de les door de Bruijn) in het bijgebouw.

  Grote potkachels waar je achter kon kruipen (ook tijdens de les door de Bruijn) in het bijgebouw. Totaal geen orde in de klas of in sommige gevallen te veel. De leraar Duits had er goed de wind onder en ook juffr Labots die Engels gaf. Medeleerlingen waren Ferry Windsant, Hans den Hoed, Maarten ....,Gerard de Graaf van de bekende sigarenboer.Wat ik me nog herinner is een spontane hanekam haardracht die bij duits uit de les werd verwijderd.

  Handelsdagschool, 1964

  Classics lezen uit andermans schoolbank tussen de middag.

  Classics lezen uit andermans schoolbank tussen de middag. Ruitertje op het speelplein. Ik herinner mij Wim van Eck als ruiter of als paard. Van Derks in de vergaderruimte na 2 ronden om de tafel een enorme draai om de oren gekregen.

  Stationslaanschool, 1959

  Peukie de wiskundeleraar was te aardig voor deze school! Ik had een enorm ontzag voor de Duitse leraar maar hoe hij heet.

  Peukie de wiskundeleraar was te aardig voor deze school! Ik had een enorm ontzag voor de Duitse leraar maar hoe hij heet... Juffrouw Hoed...

  Openbare MULO , 1962

  ?