vincenza la porta

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van vincenza la porta en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  vincenza la porta heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vier jaren om nooit te vergeten, vooral vanwege alle aardige mensen, de lol, de vele vele gespekken, de verhuizing vanaf de Grote Haag, de introductie van de OV-kaart (met weekendjes Ameland, Texel, Zeeland!!!) en .

  Vier jaren om nooit te vergeten, vooral vanwege alle aardige mensen, de lol, de vele vele gespekken, de verhuizing vanaf de Grote Haag, de introductie van de OV-kaart (met weekendjes Ameland, Texel, Zeeland!!!) en ... Tijs van den Brink, klasgenoot en nu al meer dan 10 jaar mijn echtgenoot.

  Evangelische School voor de..., 1989

  Erg leuke klassen gehad op het Ichthus aan de Munnikenweg (oh ja, in het eerste jaar moesten we nog overfietsen naar de Duivenwal) met uitzicht op het woonwagenkamp met de zigeunerkoning! Nog meer leuks: Koffie drinken bij juffrouw (Bea) Visch op de boer

  Erg leuke klassen gehad op het Ichthus aan de Munnikenweg (oh ja, in het eerste jaar moesten we nog overfietsen naar de Duivenwal) met uitzicht op het woonwagenkamp met de zigeunerkoning! Nog meer leuks: Koffie drinken bij juffrouw (Bea) Visch op de boerderij in Renswoude, bijbelkring op vrijdagmiddag in 't lokaal van Weerd, Parijs in 1 dag en kamperen op Texel na het examen.

  Ichthus College, 1983

  School aan het einde van onze straat, ik denk er nog met veel plezier aan terug.

  School aan het einde van onze straat, ik denk er nog met veel plezier aan terug. Juffrouw Westrate die weg ging naar Belgie, Juffrouw Versteeg met heel veel lippestift op haar blokfluit, meester Boor met zijn mooie verhalen over de oorlog in Amsterdam en ons afscheidslied met een babypop op de arm "Geef ons een broertje of zusje, dan kan de school blijven bestaan." Maar nee, hij werd afgebroken.

  groen van prinstererschool, 1977

  ?