Vincent Koo

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vincent Koo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Vincent Koo heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zou het zo weer doen! Een van de meest creatieve scholen in de omtrek.

  Zou het zo weer doen! Een van de meest creatieve scholen in de omtrek. Ook de leukste trouwens.. kan niet anders.... Leuke Sinterklaasviering in de aula. Je eigen tijd indelen was een goede leerschool! Lijkt me overigens erg leuk om weer in kontakt te komen met een aantal bekenden van toen.. vincentdekoo athetepost******

  Erasmus College, 1987

  Gezelligheid!! Enorm gelachen op deze school, borrelen in het pandje om vervolgens weer terug te kruipen naar de Kruisstraat, werken voor 'de'Maison, Martinair en het niet meer te vergeten sportweekend.

  Gezelligheid!! Enorm gelachen op deze school, borrelen in het pandje om vervolgens weer terug te kruipen naar de Kruisstraat, werken voor 'de'Maison, Martinair en het niet meer te vergeten sportweekend...leuk.. Tevens mijn beste vrienden aan overgehouden. Het is inmidddels 'klein Heerlen' geworden in Leiden! vincentdekoo athetepost

  MHS Economisch College Horeca, 1993

  Nou.

  Nou... het duurde ff voordat ik van deze site hoorde! Ken niet meer zoveel mensen bij naam, Marloes, Yurion, (K)alex...Juffrouw Anja, Meester Bob en de niet meer te vergeten meester Olaf.

  Dolfijn, 1981

  ?