Vikash Ramdin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vikash Ramdin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Vikash Ramdin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school totdat hij afgebrand was.

  Ik zat op deze school totdat hij afgebrand was. Daarna werden we ondergebracht in dependances en uiteindelijk ben ik dus naar de Houthoeffe gegaan. Ik herinner me Juf Jacqelien... zij was echt erg... En meester Hjalmeren juf Desiree en nog die Surinaamse Juf van wie ik haar naam niet meer weet. Ik vond het wel een leuke school. Ik herinner me alleen die Combi-klassen nog op de dependances in de ploegschaar. Toen moesten we met de bus ernaartoe. Was wel lachen toen met Concierge Aad.

  O.B.S. de Plattendijk, 1989

  Ik zat in de klas bij Denise, Sanne, Paulien, Annemiek, Maurice, Jean-Paul, Reinier, Sven, Sybren, Dominiqeu,Clair, Chantal, Martine, Patrick, Marc, Ralph en ook nog bij Donna en nog een paar die ik waarschijnlijk wel ken maar hun naam ben vergeten.

  Ik zat in de klas bij Denise, Sanne, Paulien, Annemiek, Maurice, Jean-Paul, Reinier, Sven, Sybren, Dominiqeu,Clair, Chantal, Martine, Patrick, Marc, Ralph en ook nog bij Donna en nog een paar die ik waarschijnlijk wel ken maar hun naam ben vergeten. Ik vond het heel jammer dat ik geen afscheid van jullie heb kunnen nemen, omdat ik toen verhuisd was naar Hoogvliet. ik zou jullie allemaal heel graag terug willen zien. Groetjes Vikash....

  De Houthoeffe, 1994