Vigdis Bax

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vigdis Bax en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Vigdis Bax heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het enige wat ik me nog herinner is de Heer de Goei.

  Het enige wat ik me nog herinner is de Heer de Goei. Dat was echt een geweldige leraar. Ja we hebben bij hem melk en boter en kaas gemaakt. en wat ik me ook nog heel goed herinner is de les "discriminatie" De leerlingen met de bruine ogen waren de goeie en de blauwe ogen de slechte. Degene die blauwe ogen hadden mochten niks, werden alleen maar afgezeken. Ik weet niet hoelang dit door is gegaan, 1 of 2 dagen ,maar vele met blauwe ogen trokken het niet meer en moesten echt huilen. Dat was echt een kei harde les, maar ook onwijs goed. De enige goede herinnering is dus hr de Goei. voor de rest was het niks. Achteraf denk ik dat de heer de Goei niet echt paste bij dit schooltje waar alles volgens een strak schema moest gaan. Ook dat jaar overleed mijn vader, Nee ik vond het geen leuke school

  2004, Vigdis Bax

  Goeie herinneringen, veel feesten, roken onder het afdak.

  Goeie herinneringen, veel feesten, roken onder het afdak.samen met jolanda, maud, chantal. brigit. En natuurlijk mij eeste liefde, Huugje Fernig. volgens mij was het wel een strenge school , niet dat ik me er iets van aantrok. ben ook maar 3 jaar gebleven.Pipo was natuurlijk the best. maar hij had natuurlijk ook een fijn "vak" achteraf denk ik :wat hadden die andere leraren een hell of a job, om ons (mij) iets nuttigs te leren, voor de toekomst, en dat aan een stel pupers die alleen mij zin hadden in feesten. Ik zou niet graag in hun schoenen hebben gestaan. Maar ik heb wel een hele leuke tijd gehad op die school. Dus leraren mijn excuus Wiskunde vond ik het leukst. weet niet meer wie er les in gaf ,was een leraar in iedergeval.moest vaak naar het hok waar volgens mij Schols zat. was in iedergeval een zeer goede tijd.

  2004, Vigdis Bax
  ?