Vicky Oudemans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vicky Oudemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Vicky Oudemans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Pauzes hangen bij het fietsenrek, een paar maanden van die pauzes bij Tielenburg in de gang doorgebracht vanwege een vechtpartijtje met Martinique Schutte.

  Pauzes hangen bij het fietsenrek, een paar maanden van die pauzes bij Tielenburg in de gang doorgebracht vanwege een vechtpartijtje met Martinique Schutte. In de weekenden wat drinken in "het dommeltje", en regelmatig in de pauze naar "de boot" voor een blowtje......Samen met Vanessa kraslootjes uit de tv-gidsen halen bij de AH en daarna openkrassen dan had je weer een hamburger gratis bij de Mac. De eeuwige pasfoto van mij in de agenda van dhr Jansen (duits). Juffrouw Bakker die stukjes uit het leven van Floortje Bloem ging voorlezen, soms in het noodgebouw samen met haar een peukie uit het raam roken. Gnorken slopen en met staalborstels gooien bij handenarbeid. Van Weert (engels) die met een heel dik boek mij een klap op mijn hoofd gaf, gevolg was dat zijn eend 4 lekke banden had, Muziekles bij Van Eijk, de vellen van het drumstel bleven niet helaas gespaard. Ach we waren allemaal vervelende pubers. Al met al 2 x Ardennenreis >>> kan niet anders zeggen dan dat ik erg leuke herinneringen heb overgehouden aan de tijd op het Maartens.

  2004, Vicky Oudemans

  De jongens de meisjes in de pauze, met Kim meezingen bij Laurey > de whiskykoe, meneer Oste met zijn mooie verhalen over de geschiedenis.

  De jongens de meisjes in de pauze, met Kim meezingen bij Laurey > de whiskykoe, meneer Oste met zijn mooie verhalen over de geschiedenis. Wie mocht de koffie rondbrengen bij de leraren, bij het aquarium staan als je straf had. De leuke gymlessen van mooie Koele >> apekooien, trefbal, buiten gym in het bos. Meneer Lodewijk met z'n cowboylaarzen gut gut. De weekafsluiting, Abba Michael Jackson Dirty Dancing. Mijn favoriete klasgenootjes toen: Kim, Manny, Frederica, Martijn, Ian hendrik, Taco L., David S., Vanessa, Anne/marie en Eline en Evaline D. Strenge school, veel geleerd maar erg leuke tijd. Goeie herinneringen aan juffrouw Keijzer, Roy en Esmeralda.

  2004, Vicky Oudemans
  ?