Veronique van Nuland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Veronique van Nuland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Veronique van Nuland heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het eerste jaar bij juf Rita W...

  Het eerste jaar bij juf Rita Wilner,het tweede jaar ook want onze klas werd gesplitst.De rest zat bij meester Bokma.Het derde en vierde jaar bij meester Bruijn.Als je bij de supermarkt pottertjes mocht halen voor meester dan kreeg je er zelf ook 1. In de vijfde en zesde klas bij juf Visser. In de zesde klas naar Friesland voor 3 dagen,was leuk.We zaten in Sondel in bunkers. En als eindafsluiting van de 6de klas hadden we kampvuur of bbq bij juf Visser in de tuin.

  2004, Veronique van Nuland

  De kleuterschool,ik heb er 3 j...

  De kleuterschool,ik heb er 3 jaar gezeten.Silvan Hoep was mijn eerste vriendje die ik mee nam te spelen en nu zijn we alweer 5 jaar samen. Ik zat bij juf Truus Griffioen in de klas,een lieve juf.Juf Hillie zat in het andere lokaal. De zandbak met het gemetselde muurtje waar je over heen kon lopen.

  2004, Veronique van Nuland

  Op werkweek in Callantsoog.Het...

  Op werkweek in Callantsoog.Het eerste jaar bleef ik zitten dus weer naar Callantsoog.Ik raakte bevriend met Albert ten Wolde en dat is nog zo. De taakwerkuren waren wel leuk,kon je zelf kiezen waar je ging zitten en met een beetje mazzel was het lokaal vol en mocht je op de gang zitten in van die studiehokjes. Ja leuke school en tijd hoor.

  2004, Veronique van Nuland
  ?